Voor al jouw feesten en partijen!

Prijzen

De kosten voor jouw feestje

Wij maken na afloop van jouw feestje de balans op. Hoeveel personen waren er uiteindelijk? Wat is er precies verbruikt? Uiteindelijk bestaat jouw factuur uit de zaalhuur, de genuttigde dranken en eventueel andere benodigdheden. Wij werken dus niet met offertes of vaste prijsafspraken. 


Zaalhuur

Voor de huur van de zaal betaal je een vaste prijs. Deze wordt berekend als volgt: €280,- + €1,- per persoon. Hier zit de schoonmaak bij in, dus hier hoef je je geen zorgen over te maken.  


Drank

Wanneer je onze ruimte huurt, wordt ook de drank van ons afgenomen. Je eigen drank meenemen is dus helaas geen optie. Het bier van de tap is van het merk Grolsch en dit wordt berekend per liter. Wijn wordt per fles berekend en de frisdranken worden per flesje (250 ml) berekend. Gemiddeld komt dit neer op:

Koffie en thee (per persoon)

€ 1,25

Bier (per glas)

€ 2,30

Wijn (per glas)

€ 2,40

Frisdranken (per glas)

€ 1,90

Bier (op de fles)

€ 2,50

Prosecco (per glas)*

€ 2,40

* Prosecco hebben wij niet standaard in onze koelkast, maar als je dit wenst, kun je dit bijvoorbeeld schenken als welkomstdrankje. Laat het van te voren even weten. 

Overige benodigdheden

Wanneer je een cateraar inhuurt, zorgen zij vaak voor voldoende borden en bestek. Soms is dit niet het geval en dan helpen wij je uit de brand. We hebben voor maximaal 70 personen borden en bestek. Omdat wij zorgen dat het aan het einde van het feestje allemaal weer schoongemaakt wordt, berekenen we voor het gebruik van een bord, mes, vork en lepel €1,- per persoon. 


Schatting

Op basis van onze ervaring in de afgelopen jaren komt een gemiddeld feestje uit tussen de €20,- en €25,- per persoon (zaalhuur en drank). Uiteraard is dit afhankelijk van de duur van het feestje, de hoeveelheid drank er genuttigd wordt en het aantal personen er is uitgenodigd. De rekening wordt na afloop van het feestje opgemaakt en opgestuurd per mail.


Prijswijzigingen

Het is natuurlijk mogelijk dat er prijswijzigingen plaatsvinden. Deze vinden voornamelijk plaats, doordat we prijswijzigingen van onze leverancier moeten doorberekenen. De prijzen op onze website zijn actueel en leidend. 

* Prijzen voor de drank zijn voor het laatst geïndexeerd op 4 januari 2024. De prijs van de zaalhuur is onveranderd gebleven.