Voor al jouw feesten en partijen!

Catering

Bij De Maalderieë verzorgen wij geen catering. Als je graag hapjes of een buffet wilt, kun je ervoor kiezen om dit zelf te regelen of om een cateraar in te schakelen. Gelukkig hebben wij een keuken waar je gebruik van kunt maken. Hier kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van onze 4-pits elektrische kookplaat of de combi-oven/magnetron (klein formaat) om zelf gerechten klaar te maken.

Borden en bestek worden meestal door de cateraar meegeleverd. Mocht je besluiten om zelf de catering te verzorgen, dan kunnen wij je tegen een vergoeding helpen met ons eigen servies, geschikt voor maximaal 70 personen. Wat betreft catering zijn er veel mogelijkheden. Denk aan een algemene cateraar of een slager voor een heerlijke barbecue. Als je nog niet bekend bent met cateraars, kunnen wij je helpen een goede cateraar te vinden.

Wat betreft bediening en barpersoneel, kun je dat zelf regelen. Indien gewenst kunnen wij dit tegen een vergoeding ook voor je verzorgen. De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van je wensen en de grootte van je gezelschap. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.


Catering